Adres
Zeestraat 21-4

Plaats
Volendam

Huurprijs
€ 1.850,- p/m
Inhoud
0 m3

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

In het hart van het centrum van Volendam, op de beste zichtlocatie van winkelcentrum Havenhof mogen wij u deze representatieve en multifunctionele winkelruimte TE HUUR aanbieden.

Lopend vanaf de dijk naar het centrum, springt de winkel direct in het oog. Het geheel overdekte winkelcentrum de Havenhof heeft diverse winkels en hier zijn ook vestigingen van de grotere winkelketens. Hierdoor is er een aantrekkelijke mix van de beste lokale ondernemers met grote landelijke formules. Het centrum beschikt over een ondergrondse parkeergarage waar klanten binnendoor (warm en droog) kunnen komen. De garage is 24 uur per dag toegankelijk en trekt dan ook dagelijks vele bezoekers van zowel uit de gemeente Edam Volendam als van buiten de gemeente.

De winkelruimte is gelegen nabij alle voorzieningen, openbaar vervoer (rechtstreeks naar o.a. Amsterdam, Purmerend en Hoorn) haven, winkelstraat Julianaweg, winkelgebied oude kom, Volendams Museum en het voetbalstadion van FC Volendam.

Indeling

Begane grond

entree aan de voorzijde (etalage), winkelruimte, trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping

pantry, toilet, kantoor/vergaderruimte, berging.

De winkelruimte beschikt over een begane grond van ongeveer 51m2 en een eerste verdieping van maar liefst 52m2. Op de eerste verdieping is dus nog alle ruimte voor magazijn, pantry, toilet en kantoor. De begane grond heeft aan twee zijden een uitziekend zichtbare etalage mogelijkheid. De winkel ligt naast de entree van het centrum en valt daardoor enorm op.

*ENERGIELABEL A geldig tot 16-11-2030
*servicekosten voorschot € 106,- per maand
*verplichte deelname aan winkeliersvereniging

Bent u op zoek naar een winkel op een toplocatie? Neem dan snel contact op met RC Makelaars voor meer info.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Huurprijs
€ 1.850,- p/m
Inhoud
0 m3

Buiten

Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View