Schakel ons in als taxateur

NWWI gevalideerde taxaties

NWWI logo

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Schakel RC Makelaars in voor uw woningtaxatie. Meestal is dit een taxatie ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening.

De geldgever kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van het taxatierapport van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen. Indien u een woning aankoop met NHG Nationale Hypotheek Garantie is een taxatie altijd verplicht. U dient dan een taxateur in te schakelen voor het opmaken van een taxatierapport. Schakel RC Makelaars in als taxateur. Wij taxeren in de regio Waterland, Volendam, Edam, Monnickendam, Purmerend, Oosthuizen, Marken, Zeevang en omstreken. RC Makelaars verwerkt en levert uw woningtaxatie deskundig en binnen 24 uur.

Standaardisatie bij metingen en taxatie conform NWWI

Bij onze taxaties hanteren wij voor metingen van het woningoppervlak, de NEN 2580 Hierdoor zijn deze metingen volledig transparant. De taxaties van RC Makelaars worden uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van de NWWI!

Een taxatie aanvragen

Neem voor het aanvragen van een taxatie contact op met RC Makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de taxatie van uw woning. Stuur ons een email of bel tijdens en na kantooruren 7 dagen per week:
Rob Schilder 06-20353264

U kunt ook rechtstreeks een taxatierapport aanvragen.