Uw aankoopmakelaar

Bent u op zoek naar uw droomhuis?

Bent u op zoek naar uw droomhuis dan is het vandaag de dag voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als funda.nl. Wanneer u een interessante woning heeft gevonden dan kunt u een afspraak maken en het huis bezichtigen. Maar dat is pas het begin…

Misschien krijgt u het ‘juiste gevoel’ bij het bekijken van ‘dé droomwoning’. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie en verstevigd u de onderhandelingspositie.

Aankoopmakelaar

RC Makelaars is uw aankoopmakelaar en adviseert u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u als persoonlijke aankoopmakelaar met de zoektocht en de aankoop.

Onze aankoopmakelaar dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • het inventariseren van uw wensen;
  • het geven van een realistisch advies gebaseerd op de huidige woningmarkt;
  • het zoeken naar de geschikte woning;
  • de begeleiding van de bezichtigingen;

Het onderzoeken en adviseren doen we over:

  • de bouwkundige staat, de onderhoudsconditie, de prijsstelling en de reële aankoopwaarde, de ligging en de omgevingsfactoren zoals het bestemmingsplan en de milieu-/bodemgesteldheid, alsmede de juridische en financiële aspecten van het object;
  • het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie;
  • de controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten;
  • het uitvoeren van een inspectie voorafgaand aan de overdracht;
  • het transport van de woning bij de notaris;
  • nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.

Deskundige aankoopmakelaar

RC Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). RC Makelaars zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. Tevens heeft u met een deskundige aankoopmakelaar een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

RC Makelaars biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een aankoopgesprek. In het belang van een voorspoedige aankoop van uw nieuwe woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of in het weekend. Wij kunnen altijd en RC Makelaars neemt de tijd voor u.

Contact met RC Makelaars

RC Makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Marktontwikkelingen kunnen wij op deze maner direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Nazorg van de aankoopmakelaar

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Neem contact op met RC Makelaars

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.

Stuur ons een email of bel Rob Schilder 06-20353264. Uiteraard ook na kantooruren bereikbaar!