Uw verkoopmakelaar

7 dagen per week bereikbaar

Met de verkoopmakelaars van RC Makelaars profiteert u van de jarenlange ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. U krijgt van ons een eerlijk advies over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

Rechtstreeks en persoonlijk contact

Dit houdt in dat u altijd en rechtstreeks contact heeft u uw eigen verkoopmakelaar, makelaars/contactpersoon. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast waarborgt RC Makelaars een punctuele administratieve afhandeling. RC Makelaars is dé verkoopmakelaar met de meest persoonlijke benadering en begeleiding. Wij zijn een jong, innovatief, dynamisch bedrijf en wij garanderen rechtstreeks en direct contact met Rob Schilder een van onze NVM makelaars.

Altijd bereikbaar

RC Makelaars zijn uw verkoopmakelaar en zijn altijd bereikbaar zowel tijdens als buiten kantooruren maar ook ’s avonds en in het weekend. U wilt een verkoopmakelaar die altijd bereikbaar is!

Deskundig

RC Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Wij zijn VastgoedCert gecertificeerd, Register Taxateur, en al jaren actief als verkoopmakelaar in ons werkgebied Edam, Volendam, Monnickendam, Purmerend, Waterland, Zeevang. Naast de hoge servicegerichtheid beschikt u met een deskundige verkoopmakelaar tevens over een breed netwerk aan contacten.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

RC Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkennend verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of in het weekend! RC Makelaars neemt hier als uw verkoopmakelaar de tijd voor. Wij zijn uw verkoopmakelaar 7 dagen per week!

Creatieve en nieuwe aanpak

Belangrijke factoren bij de verkoop van woningen zijn presentatie en communicatie. RC Makelaars besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van onze 24/7 bereikbaarheid, fotopresentatie gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en onze eigen website www.rcmakelaars.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, NEN2580 meetrapport, te koop borden en een mediapakket, inclusief opvallende advertenties. De opvallende, innovatieve en herkenbare huisstijl van RC Makelaars levert een positieve bijdrage aan de verkoop van uw woning.

Sociale media

Ook maken wij slim gebruik van social media om uw woning te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.

RC Makelaars vindt een frequente, persoonlijke en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. Een eigen online verkoopdossier houdt u 24 uur per dag up-to-date over de woninggegevens en de agenda.

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wij doen 1 ding!

Wij verkopen uw huis! 7 dagen per week, en houden ons niet bezig met bijzaken zoals hypotheken, verzekeringen etc. Op deze manier kunnen wij onze onafhankelijkheid garanderen en treden alleen op in het belang van onze opdrachtgevers. RC Makelaars is uw verkoopmakelaar. Uiteraard kunt u gebruik maken van ons uitgebreide en professionele netwerk en introduceren u graag bij volledig onafhankelijke hypotheek,- bank,- of verzekeringsadviseurs.

Trots op onze verkoopresultaten

Wanneer u heeft besloten uw woning te verkopen is het belangrijk om te weten welke resultaten u van de makelaar mag verwachten. Wij zijn enorm trots op onze verkoopresultaten. Bent u nieuwsgierig naar onze verkoopresultaten? Laat u zich dan overtuigen en bekijk onze verkoopresultaten op Funda.

Neem contact op met RC Makelaars

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars. RC Makelaars zijn uw verkoopmakelaar! Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning. Stuur ons een email of bel:
Rob Schilder 06-20353264. Uiteraard ook na kantooruren en in het weekend bereikbaar!

Ik wil mijn huis verkopen

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op.