Disclaimer

Disclaimer voor www.rcmakelaars.nl

Op het gebruik van deze website (www.rcmakelaars.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Intellectueel eigendom

Alle publicaties en uitingen van RC Makelaars B.V. zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat RC Makelaars B.V. daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Gebruik van informatie

RC Makelaars B.V. streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat RC Makelaars B.V. niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. RC Makelaars B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen RC Makelaars B.V. en de gebruiker van de website ontstaan.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. RC Makelaars B.V. heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. RC Makelaars B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.rcmakelaars.nl op deze pagina.

Wij doen 1 ding


Met de verkoopmakelaars van RC Makelaars profiteert u van de jarenlange ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. U krijgt van ons een eerlijk advies over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reƫle verkoopprijs.

Ook je huis verkopen?
Neem contact met ons op

Volg RC makelaars op

Facebook

Belangrijke factoren bij de verkoop van woningen zijn presentatie en communicatie. RC Makelaars besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in sociale media. Zo zijn we zeer actief op Facebook en Instagram. Volg ons en blijf op de hoogte!

832

Transacties

659

Verkocht

149

Verhuurd

1500

NWWI taxaties

Wat onze klanten over ons zeggen:
Het contact verliep supergoed. Erg gemakkelijk, ook via Whatsapp, in het weekend en 's avonds bereikbaar, top!
Verkoper Grote Ven 21 Volendam
Website door Versgeplukt
Like ons op Facebook