Adres
Zeestraat 1A

Plaats
Volendam

Huurprijs
€ 3.750,- p/m
Inhoud
0 m3

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

– WINKELRUIMTE TE HUUR-

Midden in het levendige centrum van Volendam gelegen aan de winkelstraat nabij de haven mogen wij u deze uitstekend afgewerkte en moderne winkelruimte van ca 155 m² met separate berging van ca 25 m2 TE HUUR aanbieden.

De winkelruimte (detailhandel) is gelegen op de begane grond van een in 2007 opgeleverd modern appartementencomplex. Deze altijd druk bezochte en bekende winkelstraat is gelegen in het centrumwinkelgebied gelegen op loopafstand van de Haven, het winkelcentrum Havenhof, diverse winkels en supermarkt Albert Heijn.

De Zeestraat is gelegen op een unieke locatie, op de wandelroute van centrum naar de Haven. Doordat het centrum is gelegen nabij de Haven en de oude kom is er door de jaren heen een aantrekkelijke mix ontstaan van de beste lokale ondernemers en de grote landelijke formules. Het winkelcentrum (op loopafstand) beschikt over een ondergrondse parkeergarage. De garage is 24 uur per dag toegankelijk en trekt dan ook dagelijks bezoekers van zowel binnen als buiten de gemeente Edam-Volendam, en niet te vergeten de vele toeristen die worden aangetrokken door de bezienswaardigheden en de fraaie Haven.

De winkelruimte is gelegen nabij alle voorzieningen, openbaar vervoer (rechtstreeks naar o.a. Amsterdam, Purmerend en Hoorn) haven, winkelstraat Julianaweg, winkelgebied oude kom, Volendams Museum en het voetbalstadion van FC Volendam.

Bijzonderheden
– Modern uitstekend afgewerkte winkelruimte
– Centrum locatie nabij de Haven
– Bouwjaar 2007
– Oppervlakte 155 m²
– Berging 25 m2
– Huurprijs € 3.750,- per maand excl. BTW
– Huurtermijn in overleg
– Exclusief water, gas, elektra
– Energielabel A geldig tot 15-10-2026

Indeling

Begane grond

entree, brede winkelpui met dubbele openslaande glazen toegangsdeuren. De winkelruimte is uitgerust met 2 royale etalages, strakke plafonds voorzien van moderne verlichting, airconditioning en alarmsysteem, luxe vloerafwerking, representatieve toonbank, meterkast, 5 luxe pashokjes, berging voorzien van pantry, toilet met berging en CV opstelling. Via de winkel is de (beneden gelegen) berging/opslagruimte bereikbaar.

Deze uitstekende en luxe ingerichte modewinkel is per direct beschikbaar. Zoekt een winkellocatie met perfectie? Neem dan contact op met RC Makelaars voor meer informatie.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Huurprijs
€ 3.750,- p/m
Inhoud
0 m3

Buiten

Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View