VERKOCHT

Adres
Kerkepad 6

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 175.000,- k.k.
Type
Hoekwoning
Bouwjaar
1860
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Perceel
54 m2
Woonoppervlakte
86 m2
Inhoud
310 m3
Energielabel
F
  • DELEN

Aan het Kerkepad in Volendam bieden we deze bijzondere en unieke locatie te koop aan. Het Kerkepad is gelegen achter de dijk (haven) aan een sfeervol pleintje nabij de Sint Vincentiuskerk.

Deze woning dient volledig/compleet te worden ver(nieuw)bouwd. Dit biedt zeker kans om iets speciaals te realiseren!

De woning is rustig gelegen op de hoek van Kerkepad aan het beroemde pittoreske Doolhof met een perceeloppervlakte van 54m2. Een bijzondere plek waar u de aanwezigheid van de dijk voelt, maar u het ook letterlijk achter zich kunt laten. U heeft de mogelijkheid om het woonoppervlakte van 86 m2 “naar eigen idee” te kunnen invullen. De woning is volledig gestript tot op de ruwe bouwkundige constructie en wordt casco te koop aangeboden.

Het Kerkepad ligt midden in het oudste deel van Volendams centrum. Dit gedeelte van Volendam staat erom bekend dat de bebouwing er door de jaren heen niet volgens een vast omlijnd stratenpatroon tot stand is gekomen. De hierdoor ontstane natuurlijkheid van het straatbeeld is kenmerkend voor dit bijzondere stukje historisch Volendam. Juist deze nauwe straatjes en authentieke huisjes oefenden een sterke invloed uit op de verbeelding van de schilders en kunstenaars die Volendam vanaf 1880 bezochten. Een gevoel dat men ook nu nog kan ervaren, wandelend langs het Kerkepad, Doolhof en de Oude Kom.

Naast de haven en de winkels van de oude kom treft u tevens op loopafstand (onder andere) een modern winkelcentrum met supermarkt, basisschool, openbaar vervoer (met rechtstreekse bushaltes naar Amsterdam, Purmerend en Hoorn).

Voorheen had deze woning op de begane grond een entree, aan de zijkant van de woning, hal, ruimte voor keuken, toilet en ruime woonkamer. Op de eerste verdieping een overloop, ruimte voor badkamer en 4 slaapkamers.

Zoekt u een kluswoning met vele mogelijkheden? Bel, mail of whatsapp RC Makelaars voor meer info.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 175.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Hoekwoning
Liggingen
In centrum
Bouwjaar
1860
Inhoud
310 m3

Binnen

Woonoppervlakte
86 m2
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4

Buiten

Perceeloppervlak
54 m2
Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View