Adres
Julianaweg 47

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 650.000,- k.k.
Perceel
245 m2
Inhoud
0 m3

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

Op misschien wel de mooiste zichtlocatie van Volendam vind u dit uitstekend onderhouden prachtige woon/winkel pand. Het pand is gelegen op de hoek van de Julianaweg in Volendam. De Julianaweg is de hoofdstraat van het centrum van Volendam waar tevens de Hoofdwinkelstraat van Volendam is gelegen. Er zijn voldoende parkeergelegenheden en het winkelcentrum Havenhof is op een steenworp afstand gelegen van dit

De winkelruimte op de begane grond is recent (2022) verbouwd. Boven de winkelruimte vind u een goed onderhouden bovenwoning/appartement (ca. 100 m2).

Het winkelpand (71 m2 winkelruimte) is gelegen op de hoek van de winkelstraat Julianaweg, de hoofdstraat van Volendam, midden in het bruisende centrum van Volendam. In de straat zijn er parkeergelegenheden en het centrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De Julianaweg staat bekend om verschillende kledingwinkels, nabij Winkelcentrum Havenhof met Albert Heijn en de Haven.

Indeling winkel:

Begane grond

entree, winkelruimte, zij entree, met hal, magazijn/opslagruimte, berging met pantry.

Indeling bovenwoning:

Eerste verdieping

Prachtig woonhuis met een luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Door de vele raampartijen is deze woning heerlijk licht en heeft u daardoor een geweldig uitzicht over de Julianaweg.

Tweede verdieping
Hier vind u 2 slaapkamers en een prachtige badkamer.

Wilt u wonen en werken combineren op een centrale en bedrijvige locatie, dan is dit voor u een unieke mogelijkheid.

Dit hoekpand biedt meerdere mogelijkheden en is het bezichtigen werkelijk waard. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 650.000,- k.k.
Inhoud
0 m3

Buiten

Perceeloppervlak
245 m2
Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View