Adres
Havendijkje 2

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 1.250.000,- k.k.
Perceel
291 m2
Inhoud
0 m3

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

Op werkelijk één van de mooiste plekken van Volendam, pal aan de Haven op een schitterende hoeklocatie aan het Havendijkje met vrij uitzicht over de haven en het Markermeer mogen wij u deze markante bedrijfsruimte/winkel te koop aanbieden. Deze voormalig vishandel/palingrokerij biedt een ongeëvenaarde kans om uw visie tot leven te brengen. Met een perceeloppervlakte van 291 m2, biedt dit perceel eindeloze mogelijkheden voor creatieve herontwikkeling.

Volendam is één van de beroemdste dorpen van de wereld. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen vanuit de hele wereld het schilderachtige Volendam. De vissershaven van Volendam is niet voor niets een van de belangrijkste toeristische trekpleisters. Op de dijk treft u een veelzijdigheid van uitstekende restaurants, cafés en winkels. De haven wordt vandaag de dag voornamelijk gebruikt als jachthaven, winkelgebied/stadskern, maar er liggen tevens nog steeds traditionele botters waar de Volendammers vroeger mee op de Zuiderzee visten.

De haven is op loopafstand van het centrum, winkelstraat Julianaweg en de kleinere winkeltjes van de gezellige oude kom. Op loopafstand van het openbaar vervoer is deze plaats uitstekend te bereiken vanuit Amsterdam (ca. 25 minuten)

Bijzonderheden:
-begane grond 150 m2 bedrijfsruimte
-eerste verdieping opslagruimte 78 m2
-kadastraal Edam sectie D nummer 3995 perceeloppervlakte 291 m2
-horeca is niet toegestaan
-aanvaarding in overleg

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met RC Makelaars.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 1.250.000,- k.k.
Inhoud
0 m3

Buiten

Perceeloppervlak
291 m2
Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View