Woning kopen in Volendam

Wil je een woning kopen in Volendam? Rob Schilder staat je graag bij met een goed en betrouwbaar advies. We kennen de Volendamse woningmarkt als geen ander.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als je een huis of appartement in Volendam wilt kopen, zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Van de ontwikkelingen in de buurt, bouwkundige staat van de woning,  samenstelling van de wijk, enzovoorts. En dat zijn nou net zaken waar je als koper niet altijd oog voor hebt. Heb je dan eindelijk het ideale droomhuis gevonden dan wil je waarschijnlijk meteen een bod doen. Dan is het misschien een beter idee om het hoofd er bij te houden. En daar zijn wij voor! Wij kijken bijvoorbeeld of er geen verborgen verbreken zijn en voeren de onderhandelingen, zodat je de juiste prijs voor het huis betaalt.

Gaan we samen over tot de koop, dan controleren we de koopakte en lichten die toe. Nog vóór de notariële overdracht controleren we de woning en checken de meterstanden. En we gaan mee naar de notaris. Ook daar zorgen we ervoor dat alles duidelijk voor je is. Zo kun jij uiteindelijk met een gerust hart je handtekening zetten.

Meer weten over RC Makelaars of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Volendam is een wereldberoemd vissersdorp gelegen aan het IJsselmeer. In 2016 is Volendam een plaats met zo’n 22.000 inwoners. Volendam is een heerlijk dorp om in te wonen en werken. Er is altijd wat te beleven en door tal van verenigingen altijd wel wat te doen!

Elke dag bezoeken duizenden toeristen de haven van het pittoreske dorp op zoek naar historische klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken brengt.

Bezienswaardigheden in Volendam

Winkelen in Volendam

Er zijn veel toeristische winkels langs de Dijk. De meest bezochte winkelcentrums zijn “Het Havenhof”, “De Stient” en winkels langs “De Van Baarstraat”.

In de Zeestraat is er een gezellige markt op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. De markt is op loopafstand van de haven van Volendam en de omliggende winkels van de oude kom.

Dus waar je ook wilt gaan wonen in Volendam, wij weten de mooiste en meeste betaalbare huizen en appartementen voor je te vinden.

RC Makelaars, NVM makelaar Volendam. 7 dagen per week bereikbaar!