Wilt u een taxatie van uw woning in Volendam?

NWWI gevalideerde taxaties Volendam

taxatie volendam

Schakel RC Makelaars in voor uw deskundige woningtaxatie. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Vaak is een taxatie ten behoeve van de aanvraag van een hypothecaire geldlening.

De bank kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden, op basis van het taxatierapport van het aangekochte object. Het taxatierapport wordt ook vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen. Koopt u een woning met NHG Nationale Hypotheek Garantie dan zijn taxaties altijd verplicht. U dient dan een taxateur in te schakelen voor het opmaken van een taxatierapport. Schakel RC Makelaars in als taxateur in Volendam. Wij taxeren ook uw woning in de regio Waterland, Edam, Monnickendam, Purmerend, Oosthuizen, Marken, Zeevang en omstreken. RC Makelaars verwerkt en levert uw woningtaxatie deskundig en binnen 24 uur.

Standaardisatie bij metingen en taxatie conform NWWI

Bij onze taxaties hanteren wij voor metingen van het woningoppervlak, de NEN 2580 Hierdoor zijn deze metingen volledig transparant. De taxaties van RC Makelaars worden uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van de NWWI!

Een taxatie aanvragen in Volendam

Neem voor het aanvragen van een taxatie contact op met RC Makelaars. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de taxatie van uw woning. Stuur ons een email of bel tijdens en na kantooruren 7 dagen per week met Rob Schilder 06-20 35 32 64

U kunt ook rechtstreeks een taxatierapport aanvragen.