Rob Schilder

7 dagen per week bereikbaar op 06-20353264

Foto Rob Schilder
Rob Schilder is sinds 1998 werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft zowat alle ontwikkelingen meegemaakt zoals de digitalisering van dienstverlening, de komst van het internet en niet te vergeten de sociale media. Enorm gefascineerd door de vaart waarmee de ontwikkelingen zich continu blijven opvolgen en welke impact dat heeft op de samenleving. Hij vindt het daarom ook erg leuk en leerzaam om vooral jonge mensen te volgen die inspringen op deze nieuwe ontwikkelingen.

De mooiste les die hij de laatste tijd heeft geleerd is dat je bewust moet zijn, dat elke dag een nieuwe dag is. Afgaan op je gevoel en intuïtief leven. Later wil hij tegen zijn kinderen kunnen zeggen “ik ben trots op wat ik allemaal gedaan heb, en niet dat ik nog van alles had willen of had kunnen doen”.

Een mooie drijfveer in het leven van een jonge vader van 3 fantastische zoons. Hij geniet iedere dag volop van zijn mooie gezin.

Met zijn focus op deze nieuwe wereld en gefascineerd door alle mogelijkheden onderneemt hij met RC Makelaars op een moderne en vernieuwende manier.

RC Makelaars is innovatief en 7 dagen per week actief en zorgt voor een continu vernieuwende vibe in de makelaarswereld. Iedereen is enthousiast over de verfrissende aanpak, het fijne persoonlijke contact met mensen, en het feit dat ze iedere dag bezig zijn om er een feest van te maken. Het plezier in ondernemen, het meedenken en de creativiteit spat er vanaf.

Met plezier zaken doen en iedere dag de juiste match maken, brengt meer voldoening dan hij zich had kunnen wensen.

Rob Schilder is 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 06-20353264 / robschilder@rcmakelaars.nl