Huis verkopen in Volendam

Als je besluit om je huis te verkopen komt er enorm veel op je af. Niet alleen de vraagprijs maar ook de juridische en bouwkundige aspecten roepen veel vraagtekens op. Je dan ook nog eens niet de enige in Volendam die zijn huis te koop zet. Of je nu woont in de oude kom, het centrum, Broeckgouw, Middengebied of Munnikenveld, overal hangen en staan er TE KOOP borden. Hoe verkoop je dan toch je huis voor een goede verkoopprijs? Het is uiteindelijk een kwestie van de juiste verkoopmakelaar!

RC Makelaars de juiste keuze!

Vastgoed verkopen is vakwerk. RC Makelaars zijn gecertificeerde vastgoedtaxateurs/NVM makelaars en ze staan bekend om de kennis van de regionale woningmarkt, goed gekozen vraagprijzen en actieve instelling. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Volendam weten te vinden. Bovendien werken wij met een scherpe courtage en door ons geselecteerde specialisten waar door de woning optimaal wordt gepresenteerd!

Kwaliteit, integriteit, persoonlijk contact, en correctheid zijn de prioriteiten van RC Makelaars.

Geen vaste openingstijden, of inloopspreekuren maar altijd een NVM makelaar! 7 dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend! 24/7 service persoonlijk en rechtstreeks contact met de makelaar!

Online, innovatieve en vooruitstrevende makelaar!

Wie zijn huis of appartement in Volendam wil verkopen moet opvallen. Ook online! Door de woning op de juiste manier te presenteren en dit statistisch te meten, hebben we de beste online positie. RC Makelaars investeren 100% in innovatie en techniek, dat betekent dat ook jouw woning goed zichtbaar is. En dat is goed nieuws, gezien onze website, RC Makelaars APP, onze vermelding op Funda, en Facebookpagina maandelijks door duizenden mensen wordt bezocht. Niet voor niets is RC Makelaars dé makelaar van Edam-Volendam!

Meer weten over de verkoop van je huis, of vrijblijvend een afspraak maken? Neem contact op met Rob Schilder van RC Makelaars.