Adres
Oorgat 86

Plaats
Edam

Vraagprijs
€ 675.000,- k.k.
Type
Vrijstaande woning
Aantal kamers
6
Slaapkamers
3
Perceel
290 m2
Woonoppervlakte
142 m2
Inhoud
487 m3
Energielabel
A

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

Soms stap je een woning binnen die zoveel charme uitstraalt, dat je er direct verliefd op wordt. Dat is precies het gevoel dat je krijgt bij binnenkomst in dit prachtige huis aan het Oorgat 86 in Edam.

Dit uitstekend onderhouden huis, met energielabel A, is werkelijk een genot om in te wonen. De sfeervolle, tuingerichte woonkamer (incl. uitbouw) en de gezellige keuken zorgen voor een warme ambiance waar je je meteen thuis voelt. Via de openslaande deuren bereik je de ruime achtertuin met vrijstaand multifunctioneel tuinhuis dat zich uitstekend leent voor werkruimte/atelier. Het achtererf is tevens via de zij-steeg (eigen erf) aan de voorzijde van de woning bereikbaar. Een droomtuin waar je bijna de hele dag kunt genieten van de zon en het buitenleven. Laat de dagelijkse drukte achter je en kom tot rust in deze prachtige tuin.

Deze woning is niet alleen perfect voor rustzoekers en natuurliefhebbers, maar biedt ook volop mogelijkheden voor de actieve (water)sporter en levensgenieter. Met het IJsselmeer, strandjes, recreatiegebieden, vaarwater, prachtige ANWB-fietsroutes, goede OV-verbindingen naar Amsterdam en het historische centrum van Edam binnen handbereik, heb je alles wat je nodig hebt binnen bereik. Hier vind je Edam, een sfeervolle en historische stad met gezellige terrasjes en unieke winkeltjes.

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast, woonkamer voorzien van fraaie houten vloer, tuingerichte eetkamer voorzien van plavuizenvloer en lichtstraat, met open keuken voorzien van inbouwapparatuur en kookeiland, badkamer voorzien van dubbele wastafels, douche, closet en wasmachineaansluitingen. Via de openslaande deuren is het royale achtererf bereikbaar met fraai aangelegd terras, houten opbergschuurtje, en een riant tuinhuis/berging/werkruimte (22 m2) voorzien van pantry, openslaande deuren en bergzolder

Eerste verdieping

overloop, toilet voorzien van closet en fonteintje, 3 ruime slaapkamers uitgerust met dakkapellen.

Jouw zoektocht naar het perfecte huis is voorbij. Oorgat 86 staat TE KOOP en wacht erop om door jou ontdekt te worden. Neem contact op met RC Makelaars voor meer informatie.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 675.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
In woonwijk
Inhoud
487 m3

Binnen

Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
6
Slaapkamers
3

Buiten

Perceeloppervlak
290 m2
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View