Adres
Burgemeester Versteeghsingel 9b

Plaats
Edam

Vraagprijs
€ 1.125.000,- k.k.
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1980
Aantal kamers
7
Slaapkamers
5
Perceel
731 m2
Woonoppervlakte
218 m2
Inhoud
805 m3

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

Werkelijk een droomhuis op een zeer aantrekkelijke locatie. Watersporters komen op deze locatie niets tekort. Het water aan de voorzijde van de woning is verbonden met het open water. Dicht nabij het centrum van Edam, de jachthaven en openbaar vervoer met rechtstreeks busverbinding naar onder andere Amsterdam Centraal, Amsterdam Noord, Noord-Zuidlijn, Pumerend en Hoorn.

Vanuit de woning heeft u vrij uitzicht over het water en een heerlijke royale tuin op het Zuiden.

Deze luxe solide gebouwde villa heeft onder andere 5 slaapkamers en een comfortabele werkruimte/kantoor. Dit maakt deze woning tevens aantrekkelijk voor gezinnen met opgroeiende kinderen en ideaal voor wonen en werken. De woonkamer is riant en via de woonkamer is de woonkeuken bereikbaar.

Opvallend is het grote perceel van 731 m2 en is voorzien van 4 parkeerplaatsen op eigen erf.

Indeling

Begane grond

entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken, meterkast en toilet voorzien van closet en fonteintje, via de hal is de kantoorruimte bereikbaar, een ideale werkruimte met vrij uitzicht. Via de hal is de ruime badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douchecabine bereikbaar alsmede een royale master bedroom met toegang tot het terras. Op de begane grond treft men ook nog een bijkeuken met CV installatie en wasmachine- en droger opstelling.

De vele raampartijen in deze woning zorgen voor een heerlijke en lichte woonomgeving. De woonkamer is sfeervol ingericht en onder andere voorzien van een fraaie mahoniehouten vloer, houtkachel, balkenplafond, en openslaande deuren naar het terras.

Via openslaande deuren in de woonkamer is de royale woonkeuken bereikbaar voorzien van keuken in landelijke stijl voorzien van fraaie plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming welke doorloopt in de hal, en overige vertrekken.

Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht over het water aan de voorzijde. En de achtertuin is gelegen op het Zuiden.

Eerste verdieping

Vanuit de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Deze verdieping is voorzien van een badkamer, vier slaapkamers en een fraai dakterras. De badkamer is ruim en voorzien van een toilet, douchehoek en wastafel.

Berg

Zolder

via vlizotrap bereikbare bergzolder.

De tuin rondom de woning is heerlijk! Aan de voorzijde kunnen er met gemak 4 auto`s geparkeerd worden. De tuin wordt afgeschermd middels een smeedijzeren hekwerk. De achterzijde is gelegen op het zuiden. Hier treft men een ruim terras. Op het achtererf een vrijstaande houten schuur voorzien van elektra.

Is uw interesse in deze prachtige vrijstaande villa gewekt? Neem dan contact op met RC Makelaars.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 1.125.000,- k.k.

Bouw

Soort
Villa
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Bouwjaar
1980
Inhoud
805 m3

Binnen

Woonoppervlakte
218 m2
Aantal kamers
7
Slaapkamers
5

Buiten

Perceeloppervlak
731 m2
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View