Adres
C J Conijnstraat 17

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 307.500,- k.k.
Type
Eindwoning
Bouwjaar
1910
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Perceel
74 m2
Woonoppervlakte
63 m2
Inhoud
226 m3
Energielabel
G

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

”Zo’n huis dat misschien maar één keer te koop komt” dat is zeker van toepassing op dit charmante woonhuis aan de C.J. Conijnstraat 17 in Volendam! Gelegen in de oude kern van Volendam, is de C.J. Conijnstraat één van die geliefde plekjes die men koestert.

Niet alleen de uitstekende en bijzondere locatie zorgt voor een unieke beleving. Deze woning ademt sfeer en straalt karakter uit mede door de moderne afwerkingen, opvallende klokgevel en unieke hoekligging.

De woning heeft vrij uitzicht over de bekende gracht tussen de Meergracht en Schippersgracht. Centraal gelegen, midden in de oude kom op loopafstand van alle voorzieningen zoals, basisschool, winkels, winkelcentrum, openbaar vervoer (met uitstekende ontsluiting naar onder andere Amsterdam, Purmerend en Hoorn). De haven en de dijk zijn op loopafstand. Hier kunt u heerlijk genieten van de levendige ambiance van de wereldberoemde Haven of een verfrissende wandeling maken over de dijk, wandelend langs het water van de Gouwzee.

Parkeren rondom het huis is mogelijk met een parkeervergunning van de gemeente Edam-Volendam (ca. € 25 per jaar).

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet voorzien van closet en fonteintje, lichte woonkamer met uitzicht over de Meergracht/Schippersgracht, badkamer voorzien van wastafel en douche, open keuken met inbouwapparatuur. Via de keuken is het achtererf bereikbaar. Het achtererf is fraai aangelegd en beschikt over een overkapping, waardoor u kunt genieten van het buitenleven gedurende de hele dag dankzij de gunstige zonligging.

Eerste verdieping

2 slaapkamers voorzien van schuifkast en wasmachine opstelling.

Is het altijd al uw wens geweest om te wonen op een bekende locatie midden in Volendam? Bel, mail of whatsapp RC Makelaars. Wij nemen u graag mee voor een rondleiding door deze prachtige woning!

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 307.500,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Eindwoning
Liggingen
In centrum, Vrij uitzicht
Bouwjaar
1910
Inhoud
226 m3

Binnen

Woonoppervlakte
63 m2
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2

Buiten

Perceeloppervlak
74 m2
Tuintypen
Plaats
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View