VERKOCHT

Adres
G A Brederodestraat 147

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 465.000,- k.k.
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Perceel
150 m2
Woonoppervlakte
164 m2
Inhoud
567 m3
Energielabel
A
  • DELEN

Prachtige luxe tussenwoning in Volendam’s geliefde Middengebied -TE KOOP-

Wij verwelkomen u graag in de GA Brederodestraat. Deze recent verbouwde tussenwoning met vrij uitzicht is een parel in het hart van Volendam. Gunstig gelegen in de gewilde wijk ’t Middengebied, bieden wij met trots deze weergaloze woning te koop aan.

Deze woning straalt luxe uit met zijn moderne afwerking en doordachte details. De aangebouwde keuken en berging zijn slechts het begin van wat deze woning te bieden heeft. De woning is voorzien van comfortabele vloerverwarming, airconditioning, uitgebouwde woonkamer, aanbouw, dakkapellen, betonnen achterstraat, nieuwe keuken en nieuwe luxe badkamer. Privacy en verduistering zijn gegarandeerd met rolluiken in de slaapkamers. U bepaalt zelf wanneer u de wereld buiten sluit en tot rust komt.

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van 13 zonnepanelen.

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast, modern toilet voorzien van closet, royale woonkamer voorzien van erker, luxe vloer afwerkingen, schuifpui, moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur, aangebouwde bijkeuken met wasmachine opstelling en berging. Het achtererf is fraai aangelegd en voorzien van beton en tuinmuren.

Eerste verdieping

overloop, 2 ruime slaapkamers voorzien van draai/kiepramen met rolluiken, luxe moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, closet en ligbad.

Tweede verdieping

ruime 2e verdieping met overloop voorzien van airconditioning, berging, extra berging met stookruimte, 2 royale slaapkamers voorzien van dakkapellen.

Deze woning biedt het beste van beide werelden – rustige wijk/omgeving met vrij uitzicht over de straat/gracht, en tegelijkertijd dicht bij basisscholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Uw dagelijkse gemakken zijn binnen handbereik.

Dit is uw kans om een woning te verwerven die tot in de puntjes is verzorgd en is voorzien van alles wat u zich kunt wensen. Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. Luxe, comfort en een fantastische locatie wachten op u in de GA Brederodestraat.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 465.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Bouwjaar
2000
Inhoud
567 m3

Binnen

Woonoppervlakte
164 m2
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4

Buiten

Perceeloppervlak
150 m2
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View