VERKOCHT

Adres
Gaffelstraat 22

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2009
Aantal kamers
5
Slaapkamers
3
Perceel
62 m2
Woonoppervlakte
107 m2
Inhoud
357 m3
Energielabel
B
  • DELEN

Aan de Gaffelstraat mogen wij u deze in 2007 nieuw gebouwde woning te koop aanbieden. De woning is gelegen aan de Gaffelstraat in het centrum van Volendam. Alle voorzieningen zoals, winkels, openbaar vervoer, het centrum en scholen zijn op deze locatie binnen handbereik. In en rondom de straat zijn er voldoende parkeergelegenheden (parkeervergunning Edam-Volendam € 25,- per jaar).

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van moderne en fraaie afwerking. De betonnen begane grondvloer is voorzien van eiken vloerafwerkingen met vloerverwarming en de woning is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met isolatieglas. Het achtererf is fraai aangelegd en is achterom bereikbaar. Het achtererf is pal gelegen aan een ruime groenvoorziening/speelveldje.

Bijzonder aan deze prachtige woning is de royale kelder die via de woonkamer bereikbaar is. In de kelder zijn de wasmachine en droger opgesteld.

Indeling

Begane grond

entree, ruime hal, meterkast, luxe toilet, een luxe moderne open keuken voorzien van kookplaat, koelkast, vaatwasmachine en oven, royale woonkamer voorzien van eiken houten vloerafwerking, wandkast, openslaande deuren naar de achterplaats die direct is gelegen aan groenvoorziening. De aangebouwde berging is bereikbaar via de woonkamer.

Kelder: via vaste trap in de woonkamer is tevens de kelder bereikbaar met wasmachine en droger opstelling.

Eerste verdieping

overloop, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van ligbad, closet, wastafel en vloerverwarming. De ouderslaapkamer is voorzien van schuifkast en het balkon met dakterras.

Tweede verdieping

via de vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met grote slaapkamer en een extra kamer/bergruimte.

Wilt u graag wonen in de oude kom met al het gemak en comfort van een nieuwe woning? Bel, mail of whatsapp RC Makelaars voor meer informatie.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
In centrum
Bouwjaar
2009
Inhoud
357 m3

Binnen

Woonoppervlakte
107 m2
Aantal kamers
5
Slaapkamers
3

Buiten

Perceeloppervlak
62 m2
Tuintypen
Achtertuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View