VERKOCHT

Adres
Geldersman 7

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 329.000,- k.k.
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1978
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Perceel
132 m2
Woonoppervlakte
113 m2
Inhoud
392 m3
Energielabel
C
  • DELEN

Aan de Geldersman, een rustige straat met groenvoorzieningen, speelveldjes en op een steenworp afstand van winkelcentrum De Stient, openbaar vervoer en basisscholen, mogen wij u deze uitstekend onderhouden woning te koop aanbieden.

De woning is gunstig gelegen in een rustige wijk. Lopend kunt u hier de boodschappen doen in het winkelcentrum De Stient. Het winkelcentrum is voorzien van uiteenlopende winkelbedrijven waarvan de meeste winkels niet tot een keten behoren maar zelfstandig zijn. Er zijn 2 bakkers, slager, groente en fruit speciaalzaak, slijterij, kledingwinkels, drogisterijen, opticien, Albert Heijn supermarkt, reisbureau, huishoudelijk winkels, witgoedzaak, bloemen & planten speciaalzaak, dierenspeciaalzaak, kapsalon, delicatessenzaak, en een sportwinkel aanwezig.

Het openbaar vervoer, met bushalte op loopafstand, heeft rechtstreekse busverbindingen naar onder andere Purmerend, Hoorn en Amsterdam.

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast, toilet voorzien van closet en fonteintje, ruime woonkamer voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur een een aangebouwde berging. Op het achtererf nog een extra berging en een schuur.

Eerste verdieping

overloop, 3 ruime slaapkamers, kunststof kozijnen met isolatieglas, keurige badkamer voorzien van douchecabine, toilet, wastafelmeubel.

Tweede verdieping

overloop, cv-opstelling, royale slaapkamer met dakraam.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 329.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Liggingen
In woonwijk
Bouwjaar
1978
Inhoud
392 m3

Binnen

Woonoppervlakte
113 m2
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4

Buiten

Perceeloppervlak
132 m2
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View