VERKOCHT

Adres
Oude Draaipad 8A

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Bouwjaar
2007
Aantal kamers
2
Slaapkamers
1
Woonoppervlakte
58 m2
Inhoud
202 m3
Soort
Portiekflat
Energielabel
A
  • DELEN

Een uniek appartement (bouwjaar 2007) gelegen in het centrum van Volendam. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht over de gracht en de karakteristieke woningen van de oude kom. Het appartement heeft een centrale ligging nabij alle voorzieningen, winkels, haven, winkelcentrum. Met openbaar vervoer is het ca 25 min. rijden naar Amsterdam, Hoorn en Purmerend.

Het appartement is uitstekend onderhouden en onder andere voorzien van fraaie PVC vloer en een ruime berging (voor stalling van fietsen). Tevens is er nog een berging op de verdieping.

De servicekosten bedragen thans € 75 per maand.

Indeling

Eerste verdieping

via de gemeenschappelijke hal komt u via de trap naar het appartement op de eerste verdieping, entree, betegeld toilet voorzien van closet en fonteintje, ruime slaapkamer, moderne badkamer voorzien van wastafel, douche en wasmachine opstelling, de woonkamer is licht en voorzien van raampartijen, Frans balkon en een open keuken voorzien van inbouwapparatuur.

Wilt u graag wonen in het centrum van Volendam met alle gemakken van nieuw appartement? Bel, mail of Whatsapp RC Makelaars voor meer informatie.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.

Bouw

Soort
Portiekflat
Liggingen
In centrum
Bouwjaar
2007
Inhoud
202 m3

Binnen

Woonoppervlakte
58 m2
Aantal kamers
2
Slaapkamers
1

Buiten

Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View