VERKOCHT

Adres
Voorhaven 11

Plaats
Edam

Vraagprijs
€ 515.000,- k.k.
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1910
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Perceel
96 m2
Woonoppervlakte
70 m2
Inhoud
288 m3
Energielabel
A
  • DELEN

Aan de pittoreske Voorhaven mogen wij u dit bijzondere en sfeervolle woonhuis te koop aanbieden. De woning is in 2019 gerenoveerd en verbouwd, voorzien van betonnen begane grondvloer, volledig geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van moderne afwerkingen.

Dit bijzonder fraaie huis is gelegen midden in het oude centrum van Edam. Een historische plek met een rijke geschiedenis. Deze woning ademt een heerlijke sfeer en u voelt zich er direct thuis! Authentieke details, kamer en suite met schuifdeuren open slaande deuren naar de ruime achterplaats. Op het achtererf is er een vrijstaande berging.

De woning is met zorg afgewerkt en voorzien van onder andere luxe badkamer, prachtige open woonkeuken voorzien van kookeiland, luxe wand,- vloer en plafondafwerkingen en een heerlijke achterplaats waar u kunt genieten van het buitenleven en tot ’s avonds heerlijk kunt loungen en BBQ’en. De achterplaats is bereikbaar via de steeg aan de zijkant van de woning die vanaf de voorkant vanaf de Voorhaven bereikbaar is. Het fraaie achtererf is voorzien van een houten berging voor de stalling van fietsen e.d.

Indeling

Begane grond

entree, hal, toilet, ruime en lichte woonkamer met kamer en suite (schuifdeuren), moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer is verder voorzien van betonnen vloer afgewerkt met fraaie eigen houten vloerdelen en stijlvolle afwerkingen. De openslaande deuren van de achterpui geven u de toegang tot een bijzondere en ruime achterplaats waar u tot ’s avonds laat kunt genieten van uw privacy.

Eerste verdieping

overloop, twee ruime slaapkamers en een luxe moderne badkamer.

Wonen midden in de historische stad Edam. Wandel je door Edam dan lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Karakteristieke herenhuizen, grachtenpanden en pakhuizen, authentieke straatjes en een heerlijke gemoedelijke sfeer. En dat allemaal op ca 30 minuten rijden van Amsterdam met uitstekende ontsluiting met het openbaar vervoer.

Edam heeft een gunstige ligging op ca. 25 minuten rijden van Amsterdam, Purmerend en Hoorn. Edam ligt nabij verschillende idyllische landelijke dorpjes en naast Volendam. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u het IIselmeer, met prachtige haven, verschillende strandjes en mogelijkheid tot watersporten; zeilen, zwemmen, windsurfen, kite surfen. Rondom Edam zijn er verschillende ANWB fietsroutes. Het openbaar vervoer brengt u binnen ca 25 minuten naar het centrum van Amsterdam, Hoorn en Purmerend. Het busstation bevindt zich op loopafstand van de woning en is deze woning daardoor tevens zeer aantrekkelijk voor forenzen uit en naar Amsterdam.

Is uw interesse in dit bijzonder mooie woonhuis gewekt? Neem dan contact op met RC Makelaars.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 515.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
Aan water, In centrum, In woonwijk
Bouwjaar
1910
Inhoud
288 m3

Binnen

Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2

Buiten

Perceeloppervlak
96 m2
Tuintypen
Achtertuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View