VERKOCHT

Adres
Franekerlaan 52

Plaats
Volendam

Vraagprijs
€ 515.000,- k.k.
Type
Eindwoning
Bouwjaar
2012
Aantal kamers
6
Slaapkamers
5
Perceel
150 m2
Woonoppervlakte
142 m2
Inhoud
543 m3
Energielabel
A
  • DELEN

Op een zeer populaire locatie in de woonwijk “Broeckgouw” mogen wij u dit luxe woonhuis te koop aanbieden. Deze hoekwoning is gebouwd in 2012 met uitstekende isolatievoorzieningen (Energielabel A).

De woning heeft een levendige ligging met zowel voor als achter veel zon. De woonwijk kenmerkt zich door vele groenvoorzieningen en een veelzijdigheid van verschillende woningentype/stijlen. Een fijne kindvriendelijke en jonge woonomgeving! Alle voorzieningen binnen handbereik, zoals een basisschool, supermarkt, openbaar vervoer en verschillende sportfaciliteiten. De woning ligt aan de rand van het gebied met een mooi natuurpark op slechts 2 minuten loopafstand.

INDELING

BEGANE GROND
Entree en ontvangsthal met meterkast en toegang tot modern betegeld toilet. Een ruime woonkamer voorzien van erker, een moderne open keuken met eiland, composiet werkblad en voorzien van inbouwapparatuur. Fijne lichtinval door de dubbele openslaande tuindeuren die je op een zomerdag heerlijk allebei open kan zetten. Een aangebouwde berging voorzien van witgoed aansluitingen.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar 2e verdieping. Vanuit hier zijn 3 royale slaapkamers te bereiken welke allemaal voorzien zijn van draai/kiepramen. Luxe badkamer voorzien van douchehoek, toilet en dubbele wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Grote overloop welke ook kan dienen als werk of hobbyruimte. Vanuit hier zijn 2 ruime kamers te bereiken. Beide kamers zijn voorzien draai/kiepraam en 2 extra Velux dakramen voor extra lichtinval. De kamer aan de voorzijde is voorzien van witgoed aansluitingen en kan daardoor ook worden gebruikt als wasruimte.

TUIN
Het ruime achtererf is voorzien van een zonnig terras, een stenen tuinhaard/grill en een extra vrijstaande houten berging voor het stallen van fietsen en/of tuingereedschap.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN
-De voorgevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm.
-De woning is voorzien een glasvezelverbinding voor supersnel internet.

-De nok van het dak op de 2e verdieping is 4,20 meter hoog. Dat is hoog en biedt de mogelijkheid voor extra opbergmogelijkheden.
-BUVA Vital Air System zorgt voor extra ventilatie door de gehele woning
-Bij de woning hoort de eigen overdekte parkeerplaats in de ondergrondse en gezamenlijke parkeergarage.

Altijd droog en niet krabben als het vriest. De parkeergarage wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren en hiervoor betaal je circa €30,- per maand.

Wilt u wonen in een jonge woonwijk dicht bij alle voorzieningen in een kant en klare nieuwbouwwoning? Bel, mail of whatsapp RC Makelaars voor een bezichtiging. Wij nemen u graag mee naar dit prachtige woonhuis.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct
Vraagprijs
€ 515.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Eindwoning
Liggingen
In woonwijk
Bouwjaar
2012
Inhoud
543 m3

Binnen

Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
6
Slaapkamers
5

Buiten

Perceeloppervlak
150 m2
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View