Adres
Haven 21a

Plaats
Volendam

Huurprijs
€ 1.350,- p/m
Bouwjaar
1987
Aantal kamers
4
Slaapkamers
2
Woonoppervlakte
97 m2
Inhoud
295 m3
Soort
Maisonnette
Energielabel
B
  • DELEN

Een excellent appartement op een unieke locatie! Midden in het centrum van Volendam aan de Haven mogen wij u deze net opgeleverde maisonnette te huur aanbieden. Werkelijk alles aan dit appartement is nieuw en luxe afgewerkt (in 2021 compleet verbouwd). Strak afgewerkte plafonds en wanden alsmede fraaie vloerafwerkingen, en een smaakvolle en moderne keuken en badkamer maken dit een instapklaar appartement.

Het appartement is gesitueerd boven een winkel aan de gezellige haven van Volendam. De haven heeft zijn oude glans behouden en ademt nog steeds de sfeer van het authentieke vissersdorp waar Volendam al generaties lang bekend om staat. Lekker uitwaaien over de dijk, visje halen aan de haven of lekker neerstrijken op een van de lekkere terrasjes aan het water, en dat allemaal op 20 minuten van Amsterdam met uitstekende verbinding / openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
-huur per maand € 1.350,-
-huurcontract bepaalde tijd 24 maanden
-waarborgsom € 4.050,-
-exclusief water, gas, elektra
-energielabel B
-niet roken
-geen huisdieren
-aanvaarding in overleg

Indeling

via de achterzijde van het winkelpand is de ingang van het appartement via eigen trap bereikbaar.

Eerste verdieping appartement: entree, hal, meterkast, garderobe, royale woonkamer voorzien van vele raampartijen waardoor er een lichte living ontstaat en een uniek uitzicht op de de Volendammer dijk en aan de achterzijde over het IJsselmeer. De woonkamer is fraai afgewerkt en voorzien van open keuken met inbouwapparatuur alsmede een modern betegeld toilet voorzien van closet en fonteintje.

Tweede verdieping

via de open trap in de woonkamer is de 2e verdieping bereikbaar met ruime overloop, 2 royale slaapkamers met een dakterras (uitzicht IJsselmeer) en luxe badkamer voorzien van douche, closet, wastafel. In de badkamer zijn tevens de aansluitingen aanwezig voor de wasmachine/droger.

Is uw interesse in dit uitstekende appartement gewekt? Bel, mail of Whatsapp RC Makelaars voor meer info.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Huurprijs
€ 1.350,- p/m

Bouw

Soort
Maisonnette
Liggingen
In centrum
Bouwjaar
1987
Inhoud
295 m3

Binnen

Woonoppervlakte
97 m2
Aantal kamers
4
Slaapkamers
2

Buiten

Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View