VERKOCHT

Adres
Keetzijde 16B

Plaats
Edam

Vraagprijs
€ 795.000,- k.k.
Type
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
2007
Aantal kamers
6
Slaapkamers
4
Perceel
170 m2
Woonoppervlakte
203 m2
Inhoud
707 m3
Energielabel
A
  • DELEN

Unieke locatie gelegen aan de Keetzijde in Edam. Deze in 2007 gebouwde 2 onder 1 kapwoning heeft vrij uitzicht over de Nieuwehaven met de bekende kettingbrug. Gelegen aan het vaarwater naar het IJsselmeer, op loopafstand van het centrum van Edam en rondom voldoende parkeergelegenheden. Werkelijk een droomhuis met alle voorzieningen binnen handbereik, grenzend aan de oude vesting van Edam.

Keetzijde 16B is een uitstekend onderhouden 2 onder 1 kap herenhuis, met een riant souterrain en een heerlijke tuin op het Zuiden waar u in kunt genieten van de heerlijke zon! De ideale woning voor mensen die zoeken naar ruimte en kwaliteit en dat allemaal onder de rook van de dynamische stad Amsterdam.

Edam ligt nabij verschillende idyllische landelijke dorpjes en naast Volendam. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u het IJsselmeer, met prachtige haven, verschillende strandjes en mogelijkheid tot watersporten; zeilen, zwemmen, windsurfen, kite surfen. Rondom Edam zijn er verschillende ANWB fietsroutes. De rechtstreekse busverbinding brengt u met openbaar vervoer binnen 25 minuten in hartje Amsterdam, Noord-Zuidlijn, Hoorn en Purmerend. Bent u een liefhebber van buitensport of bent u iemand die graag zijn boot bij de hand heeft? U zult zich meteen thuis voelen en optimaal genieten van deze prachtige en levendige locatie!

Deze woning is niet alleen geschikt voor mensen die willen genieten van rust en natuur, maar ook voor actieve (water) sporters en levensgenieters is deze locatie een ideale uitvalsbasis, met de fiets rondje IJsselmeer, naar strandbad Edam, wandelen door natuur/recreatiegebied de Broeckgouw, vaarwater naar het IJsselmeer en een wandeling naar de historische kaasmarkt. Hier treft u Edam, een kunstzinnige en historische stad met leuke kroegjes, sfeervolle restaurants, verschillende knusse terrasjes en winkeltjes. Een wandeling langs de dijk brengt u in het hart van de vissershaven Volendam met gezellige horeca en winkels. Op de terugweg neemt u de route via het nieuwbouwgebied ‘Broeckgouw’ en het daarin gelegen natuurpark dat uitmondt aan de Keetzijde.

De woning en perceel is uitstekend verzorgd/onderhouden en voorzien van fraai aangelegd voor,- en achtererf. De woning biedt een scala aan mogelijkheden, met onder andere een riant souterrain, 4 slaapkamers en een werk/kantoorruimte en een achtertuin met gunstige ligging op de zon (zuiden).

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast, toilet, ruime en verrassend lichte woonkamer met fraaie eiken houten vloer alsmede lichte moderne afwerkingen.

Souterrain

via de woonkamer is het souterrain bereikbaar. Met een vaste trap komt u in de gezellige woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande deuren naar de achtertuin. De tuin is fraai aangelegd, biedt privacy en is gunstig gelegen op het zuiden. Het souterrain is tevens voorzien van een riante berging/werkruimte, een ideale ruimte om vanuit huis te kunnen werken. Deze ruimte is onder andere voorzien van inbouwschuifkasten en wasmachine opstelling.

Eerste verdieping

overloop, moderne badkamer voorzien van ligbad, toilet, douche, badkamermeubel met dubbele wastafel en vloerverwarming. 2 ruime slaapkamers met een inloopkast.

Tweede verdieping

overloop, 2 slaapkamers voorzien van Velux dakramen met fraai uitzicht over het centrum van Edam en een extra berging.

Is uw interesse in deze luxe 2 onder 1 kapwoning gewekt? Bel, mail of Whatsapp RC Makelaars voor meer info of voor het plannen van een bezichtiging.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 795.000,- k.k.

Bouw

Soort
Herenhuis
Type
Twee onder één kapwoning
Liggingen
Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Bouwjaar
2007
Inhoud
707 m3

Binnen

Woonoppervlakte
203 m2
Aantal kamers
6
Slaapkamers
4

Buiten

Perceeloppervlak
170 m2
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View