VERKOCHT

Adres
Volendammerpad 3

Plaats
Edam

Vraagprijs
€ 440.000,- k.k.
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1960
Aantal kamers
5
Slaapkamers
3
Perceel
110 m2
Woonoppervlakte
78 m2
Inhoud
251 m3
Energielabel
C
  • DELEN

Op een populaire locatie dicht nabij het oude centrum van Edam mogen wij u deze uitstekende eengezinswoning te koop aanbieden.

Een heerlijk comfortabel woonhuis met een riant sfeervol en fraai achtererf gelegen aan een waterpartij. Hier kunt u lekker loungen en relaxen. Veranda, hangmat, hottub, en een separate buitenberging; het is hier allemaal aanwezig en u kunt optimaal genieten van het buitenleven met een zonnige tuin gelegen op het zuid-westen.

Uitstekende ligging en pittoreske omgeving dicht bij alle voorzieningen. Wonen aan het Volendammerpad is wonen in een rustige en leuke straat op een steenworp van het oude centrum van Edam. Via de historische landweg wandelt of fietst u binnen no-time naar Volendam.

Op loopafstand van de woning treft u een overzichtelijk centrum dat een ruim aanbod biedt aan goed gespecialiseerde winkels, gezellige terrasjes en een keur aan bezienswaardigheden. Daarnaast kent Edam een veelzijdigheid aan verenigingen, heeft een eigen jachthaven aan het IJsselmeer, ANWB fietsroutes, en op loopafstand van openbaar vervoer, busverbinding naar Amsterdam (binnen 30 minuten in centrum Amsterdam), metro Amsterdam Noord-Zuidlijn, Hoorn en Purmerend.

Edam is een historische stad met een rijk verleden. Graaf Willem V verleende Edam in 1357 stadsrechten. Nog steeds vind u hier een waanzinnig middeleeuws decor van grachtenpanden, herenhuizen, pakhuizen en pittoreske straatjes en grachtjes, alsof de tijd heeft stilgestaan!

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast, kastruimte, lichte en sfeervolle woonkamer met een moderne en lichte open keuken. Via de keuken is het fraaie achtererf bereikbaar met een veranda, hottub, en buitenberging.

Eerste verdieping

overloop, 3 slaapkamers, moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel en douche.

Tweede verdieping

via vaste trap de 2e verdieping met een een ruime slaapkamer.

Is uw interesse in deze prachtige woning gewekt? Bel, mail of WhatsApp RC Makelaars voor meer info of het inplannen van een bezichtiging.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 440.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
In centrum
Bouwjaar
1960
Inhoud
251 m3

Binnen

Woonoppervlakte
78 m2
Aantal kamers
5
Slaapkamers
3

Buiten

Perceeloppervlak
110 m2
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View