VERKOCHT

Adres
Jonkerlaantje 10

Plaats
Edam

Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1921
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Perceel
211 m2
Woonoppervlakte
67 m2
Inhoud
224 m3
Energielabel
F
  • DELEN

Op een rustige, en gunstige hoeklocatie aan het Jonkerlaantje mogen wij u deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning te koop aanbieden. Deze sfeervolle woning ligt in de oude kom, op loopafstand van het centrum.

De woning heeft een unieke hoekligging en heeft een royaal perceeloppervlakte van 211 m2. Eenmaal binnen zult u zich hier direct thuis voelen, door de lichte woonkamer, de open keuken en de fraaie afwerkingen. Een heerlijke, fraai aangelegde tuin rondom en een vrijstaand bijgebouw (garage), die door recente verbouwing extra woon/kantoorruimte biedt van totaal 34 m2!

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming, een open keuken voorzien van inductie kookplaat, combi magnetron/oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. Via de keuken komt u in de aanbouw met hal en deur naar de tuin, en ingang naar de nette betegelde badkamer voorzien van badmeubel, douchecabine en toilet.

Eerste verdieping

overloop, slaapkamer voorzijde, voorzien van ingebouwde kastenwand met CV, en nog een ruime slaapkamer aan de tuinzijde.

Aan de achterzijde treft u een fraai aangelegde tuin met een multifunctionele vrijstaande en recent verbouwd bijgebouw (voorheen garage) van 34 m2, voorzien van: woon/werkkamer, moderne keuken met wasmachine en droger opstelling, badkamer voorzien van toilet, wastafel en douchecabine, berging, en op de 1e verdieping een extra slaapkamer.

Wilt u meer informatie over deze prachtige woning? Bel, mail of Whatsapp RC Makelaars.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 475.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
Aan rustige weg, In centrum
Bouwjaar
1921
Inhoud
224 m3

Binnen

Woonoppervlakte
67 m2
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2

Buiten

Perceeloppervlak
211 m2
Tuintypen
Tuin rondom
Soorten
Geen garage

Verwarming

Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View