VERKOCHT

Adres
Oorgat 100

Plaats
Edam

Vraagprijs
€ 875.000,- k.k.
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1997
Aantal kamers
6
Slaapkamers
4
Perceel
620 m2
Woonoppervlakte
167 m2
Inhoud
723 m3
Energielabel
B
  • DELEN

Bent u op zoek naar kwaliteit van leven, natuur en rust en onder de rook van de dynamische stad Amsterdam? Vrijstaand wonen met vrij uitzicht en elke dag genieten van een waanzinnig mooie tuin? ’s Morgens voor u aan het werk gaat genieten van die mooie zonsopgang op het heerlijke zonterras?

Het kan gerealiseerd worden door de koop van dit schitterende vrijstaande woonhuis met garage! De woning heeft een uitstekende ligging en dat op slechts ca. 30 autominuten rijden van het centrum van Amsterdam.

Het bijzondere van dit fijne woonhuis is wel het heerlijke terras waar u vrij uitkijkt over de prachtige tuin en u kunt genieten van de rust van de natuur. Vakantie in uw eigen huis en dat op loopafstand van het centrum van Edam.

Deze woning is niet alleen geschikt voor mensen die willen genieten van rust en natuur, maar ook voor de actieve (water) sporter en levensgenieters is deze woning een ideale uitvalsbasis, met IJsselmeer, strandjes, recreatiegebied, vaarwater naar het IJsselmeer, prachtige ANWB fietsroutes en niet te vergeten het oude centrum van Edam. Het is allemaal binnen handbereik. Hier treft u Edam, een kunstzinnige en historische stad met verschillende knusse terrasjes en winkeltjes.

Kom genieten in een uitstekend afgewerkt en solide gebouwde vrijstaande woning (bouwjaar 1997) met zijn vele extra’s als een carport voor caravan of boot, wijnkelder, open haard en de mogelijkheid tot het houden van een moestuin. Zelfs iedere ochtend een vers eitje van uw eigen kippen behoort tot de mogelijkheden.

Indeling

Begane grond

entree, hal, meterkast, toilet voorzien van closet, kast, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur (onder andere koelkast, vaatwasmachine, combi-oven) en granieten blad, woonkamer met open haard, plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming en openslaande deuren naar het buitenterras, bijkeuken voorzien van wasmachineaansluitingen en plaats voor de vriezer.

Kelder: vanuit de bijkeuken is de wijnkelder bereikbaar.

Via de voorzijde van de woning is de garage bereikbaar (voorzien van een smeerput) en aansluitend de carport. Het achtererf is bijzonder fraai aangelegd met betonnen terras, vijver en fraaie beplantingen afgewisseld met goed bijgehouden (gras) gazon die ook gebruikt zou kunnen worden als moestuin. Tot slot een kippenren voorzien van binnen en buitenverblijf.

Eerste verdieping

de eerste verdieping via fraaie hardstenen trap bereikbaar waar zich een statige ruime overloop met Velux raam, 3 ruime slaapkamers, inloopkast en een badkamer voorzien van ligbad, douche, bidet, toilet en wastafel bevinden. De badkamer is zowel via de overloop als via de master-bedroom bereikbaar.

Tweede verdieping

werkruimte aan de achterzijde, overloop met veel bergruimte middels de schuifkasten en een 4e slaapkamer aan de voorzijde.

Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact op met RC Makelaars.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Vraagprijs
€ 875.000,- k.k.

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht
Bouwjaar
1997
Inhoud
723 m3

Binnen

Woonoppervlakte
167 m2
Aantal kamers
6
Slaapkamers
4

Buiten

Perceeloppervlak
620 m2
Tuintypen
Achtertuin
Soorten
Aangebouwd steen

Verwarming

Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View