Adres
Bult 14

Plaats
Edam

Huurprijs
€ 750,- p/m
Perceel
169 m2
Inhoud
0 m3

Bent u geïnteresseerd?

  • DELEN

Midden in het centrum van Edam mogen wij u deze representatieve praktijk/behandelruimte TE HUUR aanbieden.

De praktijkruimte is ideaal voor verzorgende professionals zoals schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, masseurs en andere verzorgende beroepen die op zoek zijn naar een locatie om hun diensten aan te bieden. De ruimte is volledig uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt om je klanten een geweldige ervaring te bieden.

De ruimte is gesitueerd aan de achterzijde van de kapperszaak De Kapper & Zo, aan de Bult 14 Edam en op loopafstand van het busstation.

De praktijkruimte bevindt zich in een bruisend deel van de stad en in de buurt van andere bedrijven, wat betekent dat je gemakkelijk nieuwe klanten kunt aantrekken. Bovendien profiteert u van de marketinginspanningen van de kapperszaak om uw eigen bedrijf te promoten en uw klantenbestand uit te breiden.

Als je geïnteresseerd bent in het huren van deze praktijkruimte, neem dan gerust contact met ons op om meer informatie te krijgen of om een afspraak te maken om de ruimte te bekijken. De eigenaar kijkt er naar uit om samen te werken en uw bedrijf te helpen groeien. Uiteraard zal de verhuurder vooraf beoordelen of de invulling van de praktijkruimte past in het al bestaande kapperszaakconcept.

Bijzonderheden:
-Praktijkruimte ca. 15 m2 met inpandige berging/opslag ca. 10 m2
-Huurprijs € 750,- per maand excl. BTW
-Inclusief water, gas, elektra.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met RC Makelaars voor meer informatie.

Kenmerken

Beschikbaarheid

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Huurprijs
€ 750,- p/m
Inhoud
0 m3

Buiten

Perceeloppervlak
169 m2
Tuintypen
Geen tuin
Soorten
Geen garage

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View