Adres
Havendijkje 2

Plaats
Volendam

Te koop
€ 799.000,-
Soort object
bedrijfsruimte
Bouwjaar periode
1906-1930

Geïnteresseerd in dit object?

  • DELEN

Op werkelijk één van de mooiste plekken van Volendam, pal aan de Haven op een schitterende hoeklocatie aan het Havendijkje met vrij uitzicht over de haven en het Markermeer mogen wij u deze markante bedrijfsruimte/winkel te koop aanbieden. Thans is het pand in gebruik als rokerij/viswinkel.

Volendam is één van de beroemdste dorpen van de wereld. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen vanuit de hele wereld het schilderachtige Volendam. De vissershaven van Volendam is niet voor niets een van de belangrijkste toeristische trekpleisters. Op de dijk treft u een veelzijdigheid van uitstekende restaurants, cafés en winkels. De haven wordt vandaag de dag voornamelijk gebruikt als jachthaven, winkelgebied/stadskern, maar er liggen tevens nog steeds traditionele botters waar de Volendammers vroeger mee op de Zuiderzee visten.

De haven is op loopafstand van het centrum, winkelstraat Julianaweg en de kleinere winkeltjes van de gezellige oude kom. Op loopafstand van het openbaar vervoer is deze plaats uitstekend te bereiken vanuit Amsterdam (ca. 25 minuten)

Bijzonderheden:
-begane grond 150 m2 bedrijfsruimte
-eerste verdieping opslagruimte 78 m2
-kadastraal Edam sectie D nummer 3995 perceeloppervlakte 291 m2
-horeca is niet toegestaan
-aanvaarding in overleg
-bestemming gebouwen ten behoeve van:
*detailhandel met daaraan ondergeschikt ondersteunende horeca, verkoop uitsluitend op de eerste bouwlaag, gemeten vanaf peil;

*dienstverlening;
*wonen, met aan-huis-verbonden beroepen, uitsluitend vanaf de tweede bouwlaag, met uitzondering van toegangen en bergingen;

Is uw interesse gewekt neem dan contact op met RC Makelaars

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Te koop
€ 799.000,-
Type aanvaarding
in overleg

Bouwvorm

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen
0

Indeling

Soort object
bedrijfsruimte

Diversen

Locatie
winkelgebied stadscentrum
Onderhoud binnen
matig
Onderhoud buiten
matig

Foto's

Plattegronden

Kaart

Street View